Vacatures

Algemeen

Wij zijn als organisatie voortdurend bezig met de goede uitvoering van onze werkzaamheden en waar mogelijk het verbeteren daarvan. Vanuit onze benadering staan wij ook altijd open voor goede ervaren mensen met een zekere verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Wij zoeken per direkt of op korte termijn > chauffeurs, een > chef-werkplaats, een (werkplaats)monteur  en > voor het wegenwerk ook nog monteurs (in opleiding)

Open sollicitaties

Geheel vrijblijvend kunnen welwillende en geschikte mensen altijd even contact met ons opnemen om te kijken of er een geschikte vacature bij ons is of zal komen in ons bedrijf. Zowel voor diegenen met meer, als voor die met minder ervaring.

I.v.m. toenemende werkzaamheden zijn wij nu op zoek naar...

Ten behoeve van het transport;      ZOEKEN WIJ CHAUFFEURS

Wij zijn momenteel op zoek naar een CHAUFFEUR (vlaktransport en / of autolaadkraan), die in ieder geval beschikt over de vereiste vakdiploma’s en rijbewijzen B,C en groot E. (mogelijk ook over het VCA basis certificaat). (full time)

Goede inzet en betrokkenheid bij goed werk zijn de basis.

Chauffeur vlakke combinatie (–trekker/oplegger)

Enige ervaring, bekendheid met oplegger is wel handig. Zo ook voor stuurtrailers en/of lengte transporten.

  • Met beperkte ervaring en indien geen schuifoplegger of stuurasser ervaring is een eerste intern opleidende aanloop in het vlakke werk met extra begeleiding een mogelijke oplossing bij ons.

Chauffeur kraan combinatie (–trekker/oplegger/autolaadkraan)

Om direkt te kunnen beginnen als kraanchauffeur is enige ervaring wel nodig.

  • Zonder kraan ervaring is een eerste aanloop in het vlakke werk een oplossing. (Het ál hebben van het betreffende “tcvt”-certificaat is ook handig, maar het is ook op termijn mogelijk om dit alsnog bij ons te behalen).

[beroepsgoederenvervoer CAO is mede van toepassing]

Ten behoeve van de werkplaats:      ZOEKEN WIJ EEN CHEF-WERKPLAATS / WAGENPARKBEHEERDER

Voor het onderhoud van ons eigen materieel in onze werkplaats zoeken wij per direkt een (meewerkend) CHEF-WERKPLAATS / WAGENPARKBEHEERDER en een (bedrijfswagen) monteur (full-time). loon en secund voorwaaden passend naar functie, leeftijd en ervaring.

[beroepsgoederenvervoer CAO is mede van toepassing]

Ten behoeve van het logistieke werk, het wegenwerk of administratie:     ZOEKEN WIJ (ASS) MONTEUR(S) WEGENWERK

Wij zijn momenteel op zoek naar de invulling van een vacature ten behoeve van het wegenwerk in de functie van (assistent) monteur (barrier montage en/of verkeersmaatregelen). Interne opleiding is bij ons mogelijk

Gemotiveerde kracht, in bezit van rijbewijs “b”, goede en flexibele inzet en leergierig, (aanvullende) cursussen mogelijk te volgen, verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid bij goed te leveren werk is de basis. Het al hebben van het certificaat VCA-basis is handig (mogelijk eventueel ook bij ons te behalen). Loon passend naar leeftijd en ervaring.

[CAO klein metaal is mede van toepassing]

Ontworpen door Simplexxion Software Solutions