Welkom bij BERG transport & montage, Logistieke Dienstverlening tbv de Bouw en het Wegenwerk

Wij houden ons inmiddels al decennia lang bezig met logistieke dienstverlening voor de woning-, utiliteit- en wegenbouw.

Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers:

  • Transporten (“vlak” (tevens afzetsysteem) en “autolaadkraan", (1x-2x-3x) geschoven opleggers, stuurassers / nabesturing);
  • Expeditie(kleine en grote aantallen opdrachten; met en zonder tijd);
  • Logistieke projekt begeleiding (proces engineering);
  • Montage (aanvullende inzet materieel en mensen) ;
  • Wegenwerk / (barriermontage, verkeersmaatregelen en “Bots-”voertuigen (VCA / BRL 9101);
  • Tasveld-beheer;
  • Op- en overslag; en de
  • Ondersteuning voor en naar aansluitende en aanvullende logistieke oplossingen.

Onze expertise ligt zowel bij de goede uitvoering en de accurate handeling van (groot) volume transport als bij de gewenste verwerking van één enkele “normale” of een meer bijzondere transportopdracht. Bij “just in time” verwerking in het bijzonder. Wij transporteren (en monteren) voornamelijk “prefab” beton en barrier. Bestaande uit onder meer heipalen, kanaal- en breedplaat vloeren, liggers/ balken, alle soorten van elementen en alle “barrier” soorten (tijdelijke verkeers geleide rail; Vario-guard, RWS-barrier, Safe-guard, betonnen Stepbarrier etc)

Van normaal en gangbare maatvoering tot en met exceptionele lengte’s, breedte’s, vormen en gewichten. Onze diensten gaan vaak samen met eventueel advies en / of verzorging van nodige voorzieningen en/of projekt-management. In combinatie met de wenselijke uitvoering staan de veilige en duurzame (milieu) benaderingen bij ons en onze opdrachtgevers voorop.

Samen voor, bij en met de klant kijken naar mogelijke optimalisatie slagen

Onze logistiek is in verloop van tijd goed doorontwikkeld, up to date gebleven en gericht op nieuwe ontwikkelingen bij onze klanten en in de markt. Het is onze taak om telkens waar mogelijk ook al op eigen initiatief de logistieke processen te verbeteren in verband met veranderende behoeften en nieuwe wensen en inzichten. Zodoende –in overleg met onze klanten- telkens verder te komen met betere nieuwe en praktisch haalbare logistieke oplossingen voor (de produkten van) onze opdrachtgevers. Met de juiste en dus kwaliteits waarborgende keuzes ten aanzien van kritieke massa verwerking en ook de bijzondere logistieke vraagstukken;  opgeworpen vanuit ons vakgebied.

Ontworpen door Simplexxion Software Solutions