Het wegenwerk

Het “Wegenwerk”

Barrier montage (staal en beton); Berg Wegenwerk BV is VCA*-gecertificeerd

Met gekwalificeerde mensen (VCA/BRL) en het juiste materieel en “PBM” uitrusting voeren wij kleine en grote werken uit. Het een en ander binnen de strakke planningen van de uitvoering en dat inmiddels ook al weer meer dan 15 jaar. Planning, voorbereiding, aanvoer en montage, de verplaatsing in het werk en vervolgens de demontage en afvoer met bijbehorende werkrapportage zijn bij ons in betrouwbare en ervaren handen. Dit geldt ook voor de in dit werk evenzeer belangrijke organisatie van de veiligheid. Eén van de redenen om onze organisatie hiervoor ook naar buiten toe te hebben gecertificeerd conform de VCA * (2008/5.1) door het KIWA.

Verkeersmaatregelen

Naast de montage van barrier kunnen wij met onze hiervoor in het bijzonder gekwalificeerde mensen en materieel verkeersmaatregelen voor onze opdrachtgevers verzorgen. In complete uitvoerende, maar ook in assisterende zin. Onze monteurs en bussen zijn hiertoe uitgerust en zelfstandig en ondersteunend in staat. Uw borden en aktie-materieel worden volgens planning/tekening conform de voorschriften geplaatst en met de uiterste zorg behandeld.

Botservoertuigen inzet

Meer in het bijzonder beschikken wij in het kader van de verkeersmaatregelen tevens over Botskussen-voertuigen (“botsers”) ten behoeve van het wegenwerk. Dit zijn zelfstandige specifiek daarvoor uitgeruste combinaties (“RWS”/fluoriserend-gele kleurstelling, dubbele gordels / signaleringsbelichting); trekker-bakwagens voorzien van een bots-absorptie kussen en dagelijks inzetbaar. Onze hiervoor speciale (kleine bakwagen) voertuigen gaan tot en met milieuklasse “euro 5” en wij beschikken over botskussens (TMA’s) van 70 km/h en 100 km/h.

 tabblad_4_onder_botsvoertuigen_inzet.JPG

Ontworpen door Simplexxion Software Solutions